fbpx

Politica de confidențialitate

Protecția datelor cu caracter personal

S.S.A.B. Ceramics S.R.L, cu sediul în strada Păcurari, nr. 52-54, Iași, județul Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/271/2013, cod unic de înregistrare RO31220855, reprezentată legal de către Codrin Saftiuc.
S.S.A.B. Ceramics S.R.L poate culege și păstra date despre persoanele care vizitează acest site și care voluntar furnizează aceste informații. De asemenea, S.S.A.B. Ceramics S.R.L poate aduna și păstra informații referitoare la persoana de contact. Aceste informații pot fi folosite pentru a vă putea contacta în legătură cu produsele și serviciile noastre sau ale clienților noștri, în orice moment. Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoana dumneavoastră și să renunțăm la dreptul de a vă contacta.
Colectarea datelor cu caracter personal se face prin instrumente specifice precum: prin salvarea în baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.
Utilizăm adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop facilitarea utilizării site-ului și publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizator. Adresele IP nu au nicio legătură cu informațiile personale.