fbpx

Termeni și condiții de utilizare

 

1.1 Promoţia este organizată de către societatea S.S.A.B. Ceramics S.R.L, cu sediul social jud. Iaşi, strada Păcurari, nr. 52-54, Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/271/2013, cod unic de înregistrare RO31220855.

1.2. Promoţia organizată poartă denumirea „Reducerile care contează”

1.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării promoţiei, cu mențiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoștință participanților și a publicului cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanții vor fi înștiintați prin intermediul paginii web pe care este publicat prezentul Regulament.

SECŢIUNEA 2. DURATA PROMOŢIEI

3.1.Promoţia se desfășoară în perioada 08.07.2019 – 31.08.2019.

SECŢIUNEA 3. MECANISMUL PROMOŢIEI ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

4.1. Promoţia se va desfășura doar pe site-ul dezvoltatorului.

4.2. Persoanele care doresc să profite de promoţie trebuie să facă plata integrală a duplexului în perioadă specificată a promoţiei. Oferta este valabilă pentru persoanele care achiziţionează direct de la dezvoltator, fără intermediari.

4.3. Se vor acorda doar trei reduceri, în ordinea semnării contractelor şi achitării plăţii, în perioada 08.07.2019 – 31.08.2019. Cele trei reduceri vor fi acordate astfel:

  1. 9000 de euro pentru primul contract semnat şi achitat integral. Astfel preţul va fi redus de la 75.000 de euro la 66.000.
  2. 7000 de euro pentru al doilea contract semnat şi achitat integral. Astfel preţul va fi redus de la 75.000 de euro la 68.000.
  3. 5000 de euro pentru al treilea contract semnat şi achitat integral. Astfel preţul va fi redus de la 75.000 de euro la 70.000.
  4. Promoţia se adresează doar persoanelor fizice, agenţiile imobiliare sau alţi intermediari fiind excluse.

La accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a acestui site acceptați, fără limitări sau restricții, termenii și condițiile de utilizare expuse în continuare.
Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, non-comercial și cu condiția respectării dreptului de proprietate intelectuală. Nu aveți dreptul să modificați, schimbați, distribuiți, vindeți sau să transmiteți nicio informație continuta sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activități.
Aceste reguli sunt obligatorii pentru toți utilizatorii site-ului, S.S.A.B. Ceramics S.R.L garantând, în aceste condiții, un drept neexclusiv, netransferabil și limitat, de accesare și utilizare a acestui site

S.S.A.B. Ceramics S.R.L își rezervă dreptul de a revizui acești termeni și condiții de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment și fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii și condițiile de utilizare în vigoare sunt cei afisați pe site. Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoștință de orice modificare survenită cu privire la acești termeni și condiții, dumneavoastră fiind unicii răspunzători de cunoașterea și conformarea la noile prevederi și modificări ce pot apărea. În caz de neconformare ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă acești termeni și condiții de utilizare sau orice alte prevederi relevante din legislația în vigoare.

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzând, dar fără a se limita la informații, texte, grafică, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum și mărci înregistrate reprezintă „conținutul” acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci și proprietate intelectuală, cu excepția unei stipulații exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a conținutului site-ului constituie o acceptare a acestor condiții și vă obligă la respectarea acestora. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conținut în orice modalitate cu excepția cazurilor permise de condițiile de utilizare sau cu consimțământul expres și prealabil al proprietarului acestui conținut.

Mărcile înregistrate și logo-ul de pe acest site și alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulații contrare exprese, proprietatea S.S.A.B. Ceramics S.R.L. Ele sunt protejate de către Legea Mărcilor înregistrate și de către tratate internaționale, iar reproducerea și folosirea lor neautorizată vor atrage după sine pedepsirea conform legilor în vigoare. Toate drepturile rezervate.

Legea dreptului de autor și tratatele internaționale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă și în niciun fel fără o permisiune în prealabil scrisă de la S.S.A.B. Ceramics S.R.L. Reproducerea neautorizată a acestui site și a celor afiliate, ori a oricărei părți componente va atrage după sine pedepsirea conform legislației în vigoare.

S.S.A.B. Ceramics S.R.L a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informații nu creează niciun fel de relație contractuală cu S.S.A.B. Ceramics S.R.L. Nu trebuie să actionați în temeiul informațiilor oferite de acest site fără a cere asistență specializată de la S.S.A.B. Ceramics S.R.L. Deși S.S.A.B. Ceramics S.R.L a încercat să mențină informațiile, software-ul și alte servicii cât mai curate, acest site poate conține erori și omisiuni pentru care nu ne asumăm nicio responsabilitate. Materialele și conținuturile de pe acest site sunt furnizate fără niciun fel de garanție.

S.S.A.B. Ceramics S.R.L nu este responsabil pentru nicio pierdere de tip hardware, software sau de fișiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, S.S.A.B. Ceramics S.R.L nu oferă nicio garanție ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de către S.S.A.B. Ceramics S.R.L sau în numele companiei S.S.A.B. Ceramics S.R.L (inclusiv software-ul gratuit pentru download) vor îndeplini cerințele dumneavoastră, nu vor fi întrerupte, vor fi sigure, fără erori sau că site-ul sau serverele folosite de S.S.A.B. Ceramics S.R.L nu au viruși și sunt pe deplin funcționale sau curate.

Informațiile publicate pe www.sunsetresidence.ro sunt informații de interes general despre S.S.A.B. Ceramics S.R.L, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cât și alte informații considerate de S.S.A.B. Ceramics S.R.L ca fiind de interes pentru utilizatori. Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

S.S.A.B. Ceramics S.R.L este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale S.S.A.B. Ceramics S.R.L prevăzute de legislația în vigoare.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă din partea producătorilor.